Fiecare călătorie aduce bucurie

Enjoy Touring evoluează doar prin bucuria ta. Da!

Suntem specialiști în a crea amintiri de înaltă clasă, creăm povești excepționale, într-un stil transparent si profesionist.

Suntem încântați să îți oferim cunoștințele și suportul nostru, soluții personalizate și tarife competitive. Îți răspundem prompt solicitărilor, adaptând oferta în funcție de preferințele tale și bugetul alocat.

Vacanțe personale? Da!
Călătorii de afaceri? Da!

Suntem consultantul tău personal, dedicat și informat. Construim experiențe de călătorie memorabile, care sunt cu adevărat neprețuite.

Enjoy!

Turismul de afaceri

Timpul este cel mai scump lucru pe care îl poți cumpăra

Vedem zi de zi cum persoane ocupate își deleagă căutarea soluțiilor de travel. Clienții au acum dorința, mai mult ca niciodată, să se poată sfătui cu un specialist pentru organizarea unei deplăsari reușite. Se schimbă astfel semnificativ modul în care clientul privește agentul de turism și comunicarea cu acesta.

Trust & Enjoy!

Citește mai mult

Turismul de afaceri

Timpul este cel mai scump lucru pe care îl poți cumpăra

Vedem zi de zi cum persoane ocupate își deleagă căutarea soluțiilor de travel. Clienții au acum dorința, mai mult ca niciodată, să se poată sfătui cu un specialist pentru organizarea unei deplăsari reușite. Se schimbă semnificativ modul în care clientul privește agentul de turism și comunicarea cu acesta.

Read more

Turismul de afaceri

Timpul este cel mai scump lucru pe care îl poți cumpăra

Vedem zi de zi cum persoane ocupate își deleagă căutarea soluțiilor de travel. Clienții au acum dorința, mai mult ca niciodată, să se poată sfătui cu un specialist pentru organizarea unei deplăsari reușite. Se schimbă astfel semnificativ modul în care clientul privește agentul de turism și comunicarea cu acesta.

Trust & Enjoy!

Read more

Vacanțe

De la sejur în România la safari în Tanzania

Iți prezentăm o gamă diversificată de servicii, de la un sejur în România, wellness pe meleagurile mioritice, până la un retreat de mindfullness în Bali, sau o lună de miere într-o locație exotică, ski în Franța sau un safari în Tanzania.

Orice visezi tu noi putem transforma în realitate.

Citește mai mult

Vacanțe

De la sejur în România la safari în Zambia

Iți prezentăm o gamă diversificată de servicii, de la un sejur în România, wellness pe meleagurile mioritice, până la un retreat de mindfullness în Bali, sau o lună de miere într-o altă locație exotică, ski în Franța sau un safari în Zambia, orice visezi tu noi putem transforma în realitate.

Read more

Vacanțe

De la sejur în România la safari în Tanzania

Iți prezentăm o gamă diversificată de servicii, de la un sejur în România, wellness pe meleagurile mioritice, până la un retreat de mindfullness în Bali, sau o lună de miere într-o locație exotică, ski în Franța sau un safari în Tanzania.

Orice visezi tu noi putem transforma în realitate.

Let’s enjoy!

Read more

Testimonialele turistilor

Enjoy Touring! Recomand aceasta agentie cu bucurie si incredere! In toate deplasarile de la serviciu si in toate vacantele! Daniela Berbece a stiut exact ce sa ne recomande, de la locatia hotelurilor – care a fost mereu in apropierea centrului, curatenia acestora, micul dejun ireprosabil , personal amabil – transferurile de la aeroport la hotel, sugestiile de a vizita cele mai populare atractii ale locului respectiv, etc. si nu in ultimul rand, pana la asigurarile medicale de calatorie (de care sper sa nu aveti nevoie)! Noi doar am sunat o si in cel mult 1 ora ne a dat toate variantele pentru a avea o deplasare sau un concediu de vis! Apelati cu incredere! Nu o sa regretati!

Gabriela Ig.

Ne-am întors din primul nostru safari extrem de încântați, plini de povești și experiențe de neuitat; mulțumim Daniela @enjoytouring pentru întregul ajutor dat în organizarea vacanței. Daniela a avut răspunsuri pentru toate întrebările noastre, a avut soluții pentru nevoile familiei și a dovedit o mare flexibilitate în schimbările de plan. Daniela are cunoștințe solide despre Africa și parteneri locali experimentați, asigurând astfel o vacanță fără probleme, de neuitat din ziua când am aterizat în Arusha până când am plecat spre casă.

Mona O.

Servicii impecabile, o impresionanta atentie la detalii si o foarte benefica ambitie de a gasi, mereu, ce e mai potrivit pentru turist! O placerere sa calatorim astfel, felicitari pentru intreaga activitate!

Oana Gavrila

Am avut plăcerea de a lucra cu Daniela Berbece, fondatoarea Enjoy Touring, pentru multe dintre vacantele mele: Caraibe, Mauritius, Turcia, Egipt etc. Este foarte profesionistă și pasionată in a ajuta intotdeauna oferind servicii de călătorie personalizate. Daniela m-a ajutat să planific fiecare detaliu al aventurilor mele, de la rezervarea de zboruri și cazare până la organizarea de activități și excursii optionale. Mi-a oferit sfaturi valoroase despre cum să mă bucur de cultura locală, bucătăria sau obiceiurile locurilor pe care le-am vizitat. Daniela are o mulțime de cunoștințe, o vasta experiență ca agent de turism și este întotdeauna gata să le împărtășească clienților săi. Daniela mi-a făcut călătoriile de neuitat și o recomand cu căldură oricui caută o vacanță unică și plăcută.

Paul D.

I have been working with Daniela for a long time and she always goes above and beyond what one would expect from a travel agent. The most recent example is our December 1st trip to Rome. Daniela booked an excellent suite in a central hotel and Tarom flights for me, my wife and our two kids. Then, a few weeks later, Tarom decided to change the return to one day later. As per my request, Daniela immediately talked to the hotel and was successful in obtaining one extra night for the suite at the same nightly rate as the initial promotion secured via a third party reservation system. One week later Tarom also moved the departure to one day later and Daniela was again very helpful in immediately changing the initial flight to Rome on Ryan Air. As we have a lot of unpredictability in travel these days, having a travel agent as dedicated and skillful as Daniela, gives any traveller peace of mind. I highly recommend her.

Andrei S.

Enjoy Touring, pentru mine inseamna agentia pe care am ales-o ori de cate ori am avut nevoie de un sfat, o recomandare sau o urgenta de calatorie! Daniela a avut cele mai bune solutii dar mai mult a devenit consultantul si prietenul la nevoie. Voi colabora cu Enjoy Touring si pe viitor si multumesc pentru umanitatea si dorinta de a ajuta.

Adina Coman

Cea mai frumoasa experienta!
Recomand cu incredere agentia de turism Enjoy Touring! Totul este foarte organizat, orice detaliu este bine pus la punct, cand vine vorba de vacanta ta.
Cautam un ajutor pentru conturarea vacantei perfecte, in Zanzibar si asa am descoperit o pe Daniela. Este o persoană calda, prietenoasa, foarte implicata dând dovada de mult profesionalism si răbdare.
Am beneficiat de foarte multe sfaturi utile si de mult suport din partea ei. Daca va doriti o vacanta perfecta…din suflet o recomand. ?? Abia astept sa conturam si viitoarele vacante.

Andreea Braescu

Experienta pozitiva Enjoy Touring
Din totdeauna am considerat că o vacanță organizată cu o agenție de turism reprezintă un moft, niște costuri in plus ca altcineva să se ocupe să îți planifice vacanța, pe care in mod cert tu o poți planifica mai bine in funție de gusturi și buget (doar tu te cunoști cel mai bine).
Atât de mare a fost surprinderea mea atunci când verișoara mea a insistat să îi dau o șansă consultantei ei (cea care i-a organizat vacanța in Zanzibar).
După ce am făcut mai multe căutări de cazări, locații, zboruri pentru viitoarea mea vacanță in Bali (ca sa pot compara si cât ma costă in plus), am decis sa fac o probă și să văd ce plusuri aduce și în același timp să văd și costurile extra.
De aici, părerea mea s-a schimbat brusc, o dată să văd că am primit printre sugestiile de cazare atât variantele mele cât și altele noi, cu prețuri chiar mai bune cu ce am găsit eu. Dar lucrurile nu s-au oprit aici deoarece am primit și multe alte sugestii de a-mi îmbunătăți vacanța și care m-au făcut să realizez că deși consider că eu îmi cunosc cel mai bine gusturile, apelând la un profesionist și expunându-i ceea ce vreau te poate îndruma mult mai bine datorită experienței pe care o are. Mi-a sugerat dus pe Bali si retur de pe Singapore, ca astfel sa avem o luna de miere si mai frumoasa. Să nu mai spun de disponibilitatea la orice oră a consultantului pentru a stabili vacanța mult dorită.
Recomand cu drag și cu siguranță o sa continui să apelez la Enjoy Touring pentru viitoare vacanțe.

Mihai Buga

Enjoy Touring – o agenție cu suflet ?
Datorita Enjoy Touring, vacanta noastră în Tenerife s-a transformat intr-o experienta minunata.
Cu profesionalism, implicare și maxima disponibilitate, Daniela, sufletul agenției, s-a ocupat în detaliu ca micul nostru grup sa beneficieze de cea mai buna varianta de zbor, de cazare la un hotel excelent si de excursii grozave în locuri pline de magie și culoare de pe “insula primăverii vesnice”. Recomand Enjoy Touring tuturor celor care își doresc nu doar vacante, ci experiente minunate, de neuitat!

Andreea M.

În calitate de client al Enjoy Touring, pot să spun că această agenție de turism este cu adevărat uimitoare! Personalul lor este incredibil de prietenos și flexibil, ceea ce face planificarea vacanței o experiență plăcută și relaxantă. De asemenea, m-au impresionat opțiunile lor de pachete turistice, care sunt foarte variate și cuprind unele dintre cele mai frumoase destinații din lume. Cu Enjoy Touring, m-am simțit cu adevărat răsfățat și am avut parte de o experiență de neuitat în vacanța mea. În mod sigur, voi alege din nou această agenție de turism pentru următoarea mea aventură!

Ciprian P.

Daniela is an experienced travel agent and coordinator whom has looked after my business travel and my family’s holiday travels. Myself nor my family have ever experienced any problems with any of Daniel’s travel arrangements. She is dedicated because even when she has been on holidays she has still managed to arrange my travel. I have found Daniela to be efficient and professional. I do not hesitate in strongly recommending Daniela.

Raymond De Rubeis

Povești de la voi

Recomand Enjoy Touring cu bucurie si incredere! In toate deplasarile de la serviciu si in toate vacantele! Daniela Berbece a stiut exact ce sa ne recomande, de la locatia hotelurilor – care a fost mereu in apropierea centrului, curatenia acestora, micul dejun ireprosabil, personal amabil, transferurile de la aeroport la hotel, sugestiile de a vizita cele mai populare atractii ale locului respectiv, etc. Si nu in ultimul rand asigurarile medicale de calatorie (de care sper sa nu aveti nevoie)! Noi doar am sunat-o si in cel mult 1 ora ne a dat toate variantele pentru a avea o deplasare sau un concediu de vis! Apelati cu incredere!

Gabriela Ig.

Ne-am întors din primul nostru safari in Tanzania extrem de încântați, plini de povești și experiențe de neuitat. Mulțumim Daniela @enjoytouring pentru întregul ajutor dat în organizarea vacanței. Daniela a avut răspunsuri pentru toate întrebările noastre, a avut soluții pentru nevoile familiei și a dovedit o mare flexibilitate în schimbările de plan. Daniela are cunoștințe solide despre Africa și parteneri locali experimentați, asigurând astfel o vacanță fără probleme, de neuitat din ziua când am aterizat în Arusha până când am plecat spre casă.

Mona O.

Servicii impecabile, o impresionanta atentie la detalii si o foarte benefica ambitie de a gasi, mereu, ce e mai potrivit pentru turist! O placerere sa calatorim astfel, felicitari pentru intreaga activitate!

Oana Gavrila

Am avut plăcerea de a lucra cu Daniela Berbece, fondatoarea Enjoy Touring, pentru multe dintre vacantele mele: Caraibe, Mauritius, Turcia, Egipt etc. Este profesionistă și pasionată in a ajuta intotdeauna oferind servicii de călătorie personalizate. Daniela m-a ajutat să planific fiecare detaliu al aventurilor mele, de la rezervarea de zboruri și cazare până la organizarea de activități și excursii optionale. Mi-a oferit sfaturi valoroase despre cum să mă bucur de cultura locală, bucătăria sau obiceiurile locurilor pe care le-am vizitat. Daniela are o mulțime de cunoștințe, o vasta experiență ca agent de turism și este întotdeauna gata să le împărtășească clienților săi. Daniela mi-a făcut călătoriile de neuitat și o recomand cu căldură oricui caută o vacanță unică și plăcută.

Paul D.

I have been working with Daniela for a long time and she always goes above and beyond what one would expect from a travel agent. The most recent example is our December 1st trip to Rome. Daniela booked an excellent suite in a central hotel and Tarom flights for me, my wife and our two kids. Then, a few weeks later, Tarom decided to change the return to one day later. As per my request, Daniela immediately talked to the hotel and was successful in obtaining one extra night for the suite at the same nightly rate as the initial promotion secured via a third party reservation system. One week later Tarom also moved the departure to one day later and Daniela was again very helpful in immediately changing the initial flight to Rome on Ryan Air. As we have a lot of unpredictability in travel these days, having a travel agent as dedicated and skillful as Daniela, gives any traveller peace of mind. I highly recommend her.

Andrei S.

Enjoy Touring, pentru mine inseamna agentia pe care am ales-o ori de cate ori am avut nevoie de un sfat, o recomandare sau o urgenta de calatorie! Daniela a avut cele mai bune solutii dar mai mult a devenit consultantul si prietenul la nevoie. Voi colabora cu Enjoy Touring si pe viitor si multumesc pentru umanitatea si dorinta de a ajuta.

Adina Coman

Cea mai frumoasa experienta!
Recomand cu incredere agentia de turism Enjoy Touring! Totul este foarte organizat, orice detaliu este bine pus la punct, cand vine vorba de vacanta ta.
Cautam un ajutor pentru conturarea vacantei perfecte, in Zanzibar si asa am descoperit o pe Daniela. Este o persoană calda, prietenoasa, foarte implicata dând dovada de mult profesionalism si răbdare.
Am beneficiat de foarte multe sfaturi utile si de mult suport din partea ei. Daca va doriti o vacanta perfecta…din suflet o recomand. ?? Abia astept sa conturam si viitoarele vacante.

Andreea Braescu

Enjoy Touring – o agenție cu suflet ?
Datorita Enjoy Touring, vacanta noastră în Tenerife s-a transformat intr-o experienta minunata.
Cu profesionalism, implicare și maxima disponibilitate, Daniela, sufletul agenției, s-a ocupat în detaliu ca micul nostru grup sa beneficieze de cea mai buna varianta de zbor, de cazare la un hotel excelent si de excursii grozave în locuri pline de magie și culoare de pe “insula primăverii vesnice”. Recomand Enjoy Touring tuturor celor care își doresc nu doar vacante, ci experiente minunate, de neuitat!

Andreea M.

În calitate de client al Enjoy Touring, pot să spun că această agenție de turism este cu adevărat uimitoare! Personalul lor este incredibil de prietenos și flexibil, ceea ce face planificarea vacanței o experiență plăcută și relaxantă. De asemenea, m-au impresionat opțiunile lor de pachete turistice, care sunt foarte variate și cuprind unele dintre cele mai frumoase destinații din lume. Cu Enjoy Touring, m-am simțit cu adevărat răsfățat și am avut parte de o experiență de neuitat în vacanța mea. În mod sigur, voi alege din nou această agenție de turism pentru următoarea mea aventură!

Ciprian P.

Daniela is an experienced travel agent and coordinator whom has looked after my business travel and my family’s holiday travels. Myself nor my family have ever experienced any problems with any of Daniel’s travel arrangements. She is dedicated because even when she has been on holidays she has still managed to arrange my travel. I have found Daniela to be efficient and professional. I do not hesitate in strongly recommending Daniela.

Raymond De Rubeis

Povești de viață din vacanță

Povești de viață din vacanță

Povești de viață
din vacanță